Brodeeraus


Merkkaus menetelmät, Brodeeraus by Ilpo N., 12.3.2021

Brodeeraus on silkkipainamisen ohella yleisin tapa tehdä merkkauksia tekstiileihin. Brodeeraus sopii mm. päällysvaatteisiin, päähineisiin, pyyhkeisiin ja erilaisiin laukkuihin. Brodeeraus ei ole paras vaihtoehto vaatteisiin (esim. t-paita) jotka ovat suoraan ihon kanssa kosketuksissa, koska taustapuolelle jäävät langanpäät saattavat tuntua epämiellyttäviltä ihoa vasten. Brodeeraus on todella kestävä ja siksi sopii semmoisien tuotteiden merkkauksiin jotka ovat todella alttiita kulutukselle.

Brodeerauksen väri määräytyy käytettävien lankojen mukaan ja siksi ei tarkkoja pms sävyjä voida toteuttaa, vaan tehdään aina lähin sävy mihin langalla päästään. Brodeeraus voidaan tehdä joko 1-värisenä tai jopa yli kymmenvärisenä.

Brodeeraus hinta

Hinta muodostuu tuotteiden määrästä, brodeerattavien tikkien määrästä ja logon ohjelmointikulusta. Brodeeraus on varsinkin isossa koossa arvokas tapa tehdä merkkaus ja siksi sitä käytetäänkin yleensä vain hieman kalliimpiin tuotteisiin. Brodeerauksessa värien määrä ei vaikuta hintaan, tosin jotkut erikoislangat kuten metallilangat ovat hieman arvokkaampia kuin tavalliset värit.

Erikoisbrodeeraukset

3D brodeerauksessa kuva tehdään reilusti koholle ja tämä tuo tyylikkään ja arvokkaan efektin logolle.

Metallilangalla voidaan brodeerata näyttäviä ykstityiskohtia.

Aplikointi tekniikalla osa logosta tehdään kankaasta joka brodeerataan kiinni tuotteeseen, tällä pienennetään tikkinen määrää huomattavasti ja isot kuvat ovat näin edullisempia tehdä.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

DTG-Painatus tekstiileihin

DTG "direct-to-carment" on digitaalinen merkkaustekniikka jossa kuva tulostetaan suoraan tekstiilin pintaan. DTG:n etu silkkipainamiseen on mahdollisuus toteuttaa helposti pieniä määriä ja todella värikkäitä kuvia, ilman että kustannukset karkaavat taivaisiin. DTG tekniikka...

Silkkipainatus tekstiileihin

Silkkipainatus on kaikkein monipuolisin tapa merkata tekstiilejä, sillä saadaan aikaseksi todella tarkkoja kuvia ja kirkkaita värejä. Silkkipainamalla on mahdollista tehdä spot-väri painatuksia tai liukuväri painatuksia rasteritekniikalla. Myös erilaisten efektien painaminen o...