Juomatuotteet » Juomapullot »

Camelbak Chute Mag 750 ml Tritan™ juomapullo


Hinta
25.95
USD $
(+ alv 0% = 25.95 $) + toimituskulut
22.06 $ (22.06 $, alv 0%) / kpl, kun ostat vähintään 50 kpl samanlaista tuotetta
19.47 $ (19.47 $, alv 0%) / kpl, kun ostat vähintään 100 kpl samanlaista tuotetta

Määrä
kpl

Väri
Charcoal
Charcoal
Clear
Clear
Red
Red
Royal Blue
Royal Blue


Merkkaus sisältyy hintaan

+ 53.32 $ (+Alv 0% = 53.32 $ ) Aloituskulu

Painatustiedot ja logo

Valitse liitetiedosto ...


Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus
Chute Mag 750 ml Tritan™ on tyylikäs juomapullo magneettisella korkilla, joka mahdollistaa veden nauttimisen nopeasti ja siististi. Suunniteltu päivittäiseen käyttöön tarjoamaan vettä silloin kun sitä tarvitaan, olit sitten työpöydän ääressä tai liikkumassa kaupungilla tai luonnossa.

Korkki on helppo avata kääntämällä, ja se lukittuu kiinni pullon kanteen magneetin avulla ja pysyy pois tieltä, jolloin täyttäminen hanasta juoma-aukon kautta on nopeaa, siistiä ja käytännöllistä. Kantta ei siis tarvitse avata lainkaan muuten kuin pesua varten. Rakenne myös eliminoi mahdollisuuden kadottaa korkki. Juoma-aukon kulma, mitoitus ja muotoilu on suunniteltu tarjoamaan suuren veden virtaaman, jotta kerta-annos voi tarvittaessa olla riittävä. Suuaukossa kierteet ovat sisäpuolella, joten sen ulkopinnasta on saatu sileä, jolloin huulet menevät aukon reunojen kanssa tiiviisti. Soveltuu myös likaisiin olosuhteisiin: Korkki suojaa suuaukkoa ja se on helppo pitää puhtaana.

Integroitu kiinnityslenkki tekee pullon kantamisesta helppoa ja se on muotoiltu huomioiden myös pitkäaikainen yhtäjaksoinen sormella kantaminen. Valmistettu materiaaleista jotka eivät aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja. Kaikki osat helppo puhdistaa astianpesukoneessa vain korkki avaamalla. Materiaali iskunkestävää BPA, BPS ja BPF-vapaata Tritania. Universal kierre: ainutlaatuinen korkki sopii moniin muihinkin pulloihin ja pullon kierteeseen sopii useimmat vedenpuhdistajat.

Minimi myyntierä
25kpl

Merkkaus
hinnat sisältävät 1-väripainatuksen (maks. 30x70mm) / Aloituskulu lisätään.
Kysy vaihtoehtoa useammalle värille tai isommalle painatukselle.

Lisätiedot
  • Korkeus: 25cm
  • Leveys: 9,5cm
  • Paino: 169gr
  • Materiaali: Tritan™

Suosikit

Suosikit kategoriassa olevat tuotteet ovat meidän myydyimpiä ja katsotuimpia mainostuotteita ja mainostekstiilejä. Suosikit kategorian tuotteet ovat varmoja valintoja.

Tuotemerkki