Toimitusehdot


- Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen ja sitoudumme olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin. Mikäli et halua meiltä markkinointiviestejä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme heti, kun olet tehnyt tilauksen.

- Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Pidätämme oikeuden hintojen, sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen tilauskohtaisesti.

- Varaamme oikeuden toimittaa, ja vastaavasti laskuttaa, painettuja tai muulla tavalla merkattuja tuotteita +/- 10% alkuperäisen tilauksen määrästä.

- Toimitusaika on tilauskohtainen, merkattujen tuotteiden toimitusaika on yleisimmin välillä 14-28 vuorokautta, toimitusaika alkaa kun vedos on hyväksytty.

- Maksuehto on 14 pv netto, ellei toisin ole sovittu

- Hinnat ovat ilmoitettu ALV 0%, ellei toisin mainita.

- Reklamaatiot on tehtävä 7 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

- Emme hyväksy merkkauksista reklamaatiota jos merkkaus on tehty asiakkaan hyväksymän oikovedoksen mukaisesti.

- Antamamme tarjouksen voimassaoloaika ilmoitetaan erikseen tarjousta antaessa.

- Palauttamatta jätetyistä tai rikkinäisenä palautetuista malleista pidätämme oikeuden veloittaa tuotteen käypä hinta + käsittelykulut 35€, alv 0%

- Pidätämme oikeuden käyttää tilaukseen liittyviä tietoa ja kuvia markkinointitarkoituksessa ja asiakasreferensseissä, ellei asiakas erikseen tätä kiellä.